Levering & Retour

Info@jb-luxo.nl

Adres gegevens retourzending: 
Sweilandstraat 23, 2361JA Warmond.

t.a.v. J. Blankenstein

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Bij JB-Luxo gaan wij uiteraard voor klasse, luxe en uitstraling en daar hoort zeker een degelijke postkoerier bij. Wij gebruiken alleen de beste postkoeriers en dat zijn: PostNL, DHL en DPD. PostNL Wordt gebruikt om de pakketten binnen Nederland te verzenden. DHL voor landen buiten Nederland en DPD/DHL voor landen buiten Europa.
Wij garanderen in Nederland en België dat als je voor 17:00 besteld, dat het pakket de volgende dag in huis is. Retouren kan daarnaast zeer eenvoudig en wij zullen nooit vragen om een reden. 


“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,90 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jb-luxo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”
DHL en DPD